A könyvről


os konyv
257 oldalas, kemény kötésű, színes borítós, nagy méretű, erotikus témájú fotókkal illusztrált. A könyv nagyobb részében konkrét kérdésekre kaphat konkrét válaszokat az olvasó, könnyedén alkalmazható módszerekkel és praktikákkkal, mindenféle szexuális problémára. A kiadvány kiválóan alkalmas fiatalok szexuális felvilágosítására is. Modern nyelvezete bárki számára érthető.
A könyv valós, megtörtént eseményeken, személyeken és történeteken alapszik. Az Orgazmus Klinika  ott és akkor “ledöntötte a korlátokat!” – ahogy a magazinok írták. Megnyitásakor, a kis magánrendelőben 3 hét alatt betelt az összes időpont, és gyorsan bővíteni kellett. A TV csatornák, az újságok és a rádióműsorok, a nyitástól kezdve ostromolták, hogy megtudhassák, mi ez a sikeres terápiás kezelés, és mi ez az új stílus, ami kendőzetlen és mégis szalonképes.
“A klinika megnyitása előtt sokat gondolkodtam azon, hogyan mondhatnám el, hogy mit fogok tenni és mit nem fogok tenni a rendelésen, azaz mit is jelent a gyakorlati jelző, ha egy szexológiai rendelésről van szó. Ez is és a módszerem is máig titok, amit csak a pácienseim ismerhettek meg közelebbről.”
Az OS módszer elérhetetlennek hitt eredményeket hozott, és azt is megmutatta, hogy miért nem érheti el ezeket a többi szakember is. Mivel ők is korlátozzák magukat abban, hogy a terápiájuk emberibb, és praktikusabb legyen. Főleg a személyes korlátok akadályozzák őket is, ezért nem tudnak tisztán szakemberként foglalkozni a szex-szel.
“Elképzelhető, hogy például a pszichológia és egyes kutatások sokat adtak a jelenségek feltérképezéséhez, ám a megoldás helyett inkább zsákutcákba vezetett a csupán lelki okokra visszavezetés, az évekig húzódó meddő beszélgetések, a párterápiás és más “kínzások”, és a gyermekkorban, és a múltban történő hosszas kutakodások.
Csak úgy működhet sikeresen egy terápia, ha a betegségről összegyűjtött információk mellé a megfelelő gyógyhatású módszerek is kidolgozásra kerülnek, mégpedig ott ahol ez kiderülhet, a gyakorlatban. Ezek nélkül hiába méregetünk, elemezgetünk és harcolunk a tünetek ellen.
A megoldás elérése iránti felelősség továbbra is mindannyiunké maradt, nemcsak a szakembereké. A saját magunk iránti felelősségről van szó. Ahhoz, hogy időben sikerüljön megszerezni akár a szexhez, akár más életfunkciókhoz a helyes gyakorlatot, és ahhoz, hogy időben sikerüljön megérteni valódi, azaz teljesebb jelentőségüket, mindenkinek érdemes önállóan kísérletezni és tapasztalni. A szakembereknek egyúttal magánemberként is, a magánembereknek pedig egyre hozzáértőbbé válni, vagyis élni a feltáruló lehetőségekkel vagy megteremteni őket.”

2006-ban megjelent könyvünkkel egy új, humánus életszemléletet és egyben terápiás fejlesztést szeretnénk elterjeszteni az emberi szexualitás és az emberi kapcsolatok továbbfejlődéséhez, és elmélyítéséhez.

2002-ben megnyílt Orgazmus Service Klinikánk egy csapásra népszerű lett. Ezzel a kiadvánnyal mindenki számára elérhetővé vált egy új stílus, új nyelvezet, számos praktikus tipp, …és egy apró bepillantás is tehető az OS kilinkai terápiába.

Rendeld meg most!

A könyv átvehető személyesen a rendelőben, előre egyeztetett időpontban, vagy, házhoz szállítással, melyet a GLS futárszolgálat végez.

A könyv néhány fejezetcíme:

Mit tegyek, hogy tovább bírjam?
Túlságosan nedvesedem
Képtelen vagyok az orális szexre
A barátnőmnek még sosem volt orgazmusa
A párom már nem kíván
A férjem inkább pornófilmet néz, mint velem szeretkezik
Mit tegyünk, hogy ne fájjon a szűzhártya beszakítása?
Szülés után tág maradtam
A hármas szex veszélye a kapcsolatra
Szex vs. drogok
Mikor válik szexfüggővé valaki?
Közönségesnek érzem a maszturbálást

Idős kor vs. orgazmus
Hosszú előjáték után is száraz maradok
Élvezem a szexet, de nincs orgazmusom
Hogyan lehet felébreszteni a régi vágyat
Hogyan kell orálisan kielégíteni egy férfit?
A hüvelyizmot edzeni kell
Mi az anális szex?
Hol van a G-pont?
Hogyan kell egy lányt kielégíteni?
Nem olyan jó a szex, mint álmaimban
Nehezen találok a hüvelybe
Gumiban nem tudok elmenni

Biszexuális vagyok?
Először a nőgyógyásznál
Mit mondjak az óvszer felhelyezésekor?
Hogyan hódítsak meg egy nálam idősebb nőt
Fájdalmas behatolás
Nem voltam még szűz lánnyal
Lovagolva nem tudok elmenni
Megunható-e a szex?
Mit szól a magzat, ha a szülők szexelnek?
Csak önkielégítéssel tudok elmenni
Meddig tartogassam a szüzességem?
Szex szülés után
Csiklóorgazmus vs. hüvelyi orgazmus
Orgazmus nemi fertőzés után
Amikor a fantáziálás sem segít
Izgalmas szexre vágyom!

…és még sok más téma dr. Tóth Emese ORGAZMUS SERVICE című könyvében!

Az OS rendelésen kapható gyakorlati segítségre ezen a mobilszámon foglalhatsz időpontot: +36 30 627 1414

Orvosi Gyakorlati Szexológiai Rendeléseink

  • Rendelői személyi tréning: 25.000 Ft/óra
  • LIVE online tréning: 25.000 Ft/óra
  • Emailezés: 15.000 Ft/email
Levelezési cím: emesetothmd@icloud.com

Az OS gyakorlatsor

Megtanítjuk, hogyan nyerhető vissza az erőd és az önbizalmad.
Orvosi magánrendelésünk keretei között zajlik OS személyi programunk, ez a páros szex nehézségeire kifejlesztett edző-karbantartó-fejlesztő gyakorlat-sorozat:

Orgasm Service Do by Dr. E. Toth

Részei:

1. gerinc-mozgássorozat
2. csípőemelő tréning
3. eszközös szexedzés
4. os gyakorlatok
Az 1-2. elemeket célja, hogy minden külső és belső izmod tónusba kerüljön és a fontos idegi központokat aktivizáljuk.
3-4. elemeket csak instruáljuk és minél szabadabb utat nyitunk számodra, hogy szélesedjen a repertoárod, és fejlődjenek a képességeid.
Az otthon végzendő szexedzéseket egyedül kell végezned, de jól modellezik a páros szexet, ezért az sem akadályozza a haladást, ha most éppen nincsen párod. Így felkészülhetsz rá, hogy lehessen és majd jól sikerüljön.
A nők és a férfiak különböző okok miatt kialakult működési zavarai (lelki, testi, potenciális, stressz, tapasztalatlanság, betegségek, párkapcsolati…)
5 hét alatt oldhatók meg az OS módszerrel, amely 2002 óta segítünk a hozzánk fordulóknak.
A tesztek és az oldalon fellelhető minden más tartalom is szerzői jogokkal védett.
Facebook

Média Partnereink: