A könyvről


os konyv
257 oldalas, kemény kötésű, elegáns színes borítós, egész oldalas fekete-fehér erotikus fotókkal illusztrált, az emberi szexualitás műveléshez nélkülözhetetlen könyv. Bármely korosztály számára ajánlott.
Valós személyektól származó kérdésekre kaphatsz konkrét válaszokat, könnyedén alkalmazható módszerekkel és praktikákkkal, mindenféle szexuális problémára. A kiadvány kiválóan alkalmas fiatal felnőttek szexuális felvilágosítására is. Modern nyelvezete bárki számára érthető.
A könyv valós, megtörtént eseményeken, személyeken és történeteken alapszik. Az Orgazmus Klinika  ott és akkor “ledöntötte a korlátokat!” – ahogy a magazinok írták. Megnyitásakor, a kis magánrendelőben 3 hét alatt betelt az összes időpont, és gyorsan bővíteni kellett. A TV csatornák, az újságok és a rádióműsorok, a nyitástól kezdve ostromolták, hogy megtudhassák, mi a sikeres terápiás kezelés titka és honnan ered ez a friss, új stílus, ami kendőzetlen és mégis szalonképes.
“A klinika megnyitása előtt sokat gondolkodtam azon, hogyan mondhatnám el, hogy mit fogok tenni és mit nem fogok tenni a rendelésen, azaz mit is jelent a gyakorlati jelző, ha egy szexológiai rendelésről van szó. Ez is és a módszerem is máig titok, amit csak a pácienseim ismerhettek meg közelebbről.”
Az OS módszer végre meghozta a rég várt eredményeket, és azt is megmutatta, hogy miért nem érhette el ezeket más szakember is, korlátozva magát és a terápiáját, hogy emberibb, és praktikusabb legyen. Főleg a személyes korlátaik akadályozták őket is, ezért nem tudtak tisztán, szakemberként foglalkozni a szex-szel.
“Elképzelhető, hogy például a pszichológia és egyes kutatások sokat adtak a jelenségek feltérképezéséhez, ám a megoldás helyett inkább zsákutcákba vezetett a csupán lelki okokra visszavezetés, az évekig húzódó meddő beszélgetések, a párterápiás és más “kínzások”, és a gyermekkorban, és a múltban történő hosszas kutakodások.
Csak úgy működhet sikeresen egy terápia, ha a betegségről összegyűjtött információk mellé a megfelelő gyógyhatású módszerek is kidolgozásra kerülnek, mégpedig ott ahol ez kiderülhet, a gyakorlatban. Ezek nélkül hiába méregetünk, elemezgetünk és harcolunk a tünetek ellen.
A megoldás elérése iránti felelősség pedig továbbra is mindannyiunké maradt, nemcsak a szakembereké. A saját magunk iránti felelősségről van szó. Ahhoz, hogy időben sikerüljön megszerezni akár a szexhez, akár más életfunkciókhoz a helyes gyakorlatot, és ahhoz, hogy időben sikerüljön megérteni valódi, azaz teljesebb jelentőségüket, mindenkinek érdemes önállóan is sokat kísérletezni és tapasztalni. A szakembereknek egyúttal magánemberként is, a magánembereknek pedig egyre hozzáértőbbé válni, vagyis élni a feltáruló lehetőségekkel vagy megteremteni őket.”

2006-ban megjelent könyvünkkel egy új, humánus életszemléletet és egyben terápiás fejlesztést szeretnénk elterjeszteni az emberi szexualitás és az emberi kapcsolatok továbbfejlődéséhez, és elmélyítéséhez.

2002-ben megnyílt Orgazmus Service Klinikánk egy csapásra népszerű lett. Ezzel a kiadvánnyal mindenki számára elérhetővé vált egy új stílus, új nyelvezet, számos praktikus tipp, és egy apró bepillantás is tehető az OS klinikai terápiába.

Rendeld meg most!

A könyv átvehető személyesen a rendelőben, előre egyeztetett időpontban, vagy, házhoz szállítással, melyet a GLS futárszolgálat végez.

A könyv néhány fejezetcíme:

Mit tegyek, hogy tovább bírjam?
Túlságosan nedvesedem
Képtelen vagyok az orális szexre
A barátnőmnek még sosem volt orgazmusa
A párom már nem kíván
A férjem inkább pornófilmet néz, mint velem szeretkezik
Mit tegyünk, hogy ne fájjon a szűzhártya beszakítása?
Szülés után tág maradtam
A hármas szex veszélye a kapcsolatra
Szex vs. drogok
Mikor válik szexfüggővé valaki?
Közönségesnek érzem a maszturbálást

Idős kor vs. orgazmus
Hosszú előjáték után is száraz maradok
Élvezem a szexet, de nincs orgazmusom
Hogyan lehet felébreszteni a régi vágyat
Hogyan kell orálisan kielégíteni egy férfit?
A hüvelyizmot edzeni kell
Mi az anális szex?
Hol van a G-pont?
Hogyan kell egy lányt kielégíteni?
Nem olyan jó a szex, mint álmaimban
Nehezen találok a hüvelybe
Gumiban nem tudok elmenni

Biszexuális vagyok?
Először a nőgyógyásznál
Mit mondjak az óvszer felhelyezésekor?
Hogyan hódítsak meg egy nálam idősebb nőt
Fájdalmas behatolás
Nem voltam még szűz lánnyal
Lovagolva nem tudok elmenni
Megunható-e a szex?
Mit szól a magzat, ha a szülők szexelnek?
Csak önkielégítéssel tudok elmenni
Meddig tartogassam a szüzességem?
Szex szülés után
Csiklóorgazmus vs. hüvelyi orgazmus
Orgazmus nemi fertőzés után
Amikor a fantáziálás sem segít
Izgalmas szexre vágyom!

…és még sok más téma dr. Tóth Emese ORGAZMUS SERVICE című könyvében!

Az OS rendelésen kapható gyakorlati segítségre ezen a mobilszámon foglalhatsz időpontot: +36 30 627 1414

Orvosi Gyakorlati Szexológiai Rendeléseink

  • Rendelői személyi tréning: 25.000 Ft/óra
  • LIVE online tréning: 19.000 Ft/óra
  • Emailezés: 5.000-15.000 Ft/email
Levelezési cím: emesetothmd@icloud.com

Az OS gyakorlatsor

Megtanítjuk, hogyan nyerhető vissza az erőd és az önbizalmad.
Orvosi magánrendelésünk keretei között zajlik OS személyi programunk, ez a páros szex nehézségeire kifejlesztett edző-karbantartó-fejlesztő gyakorlat-sorozat:

Orgasm Service Do by Dr. E. Toth

Részei:

1. gerinc-mozgássorozat
2. csípőemelő tréning
3. eszközös szexedzés
4. os gyakorlatok
Az 1-2. elemeket célja, hogy minden külső és belső izmod tónusba kerüljön és a fontos idegi központokat aktivizáljuk.
3-4. elemeket csak instruáljuk és minél szabadabb utat nyitunk számodra, hogy szélesedjen a repertoárod, és fejlődjenek a képességeid.
Az otthon végzendő szexedzéseket egyedül kell végezned, de jól modellezik a páros szexet, ezért az sem akadályozza a haladást, ha most éppen nincsen párod. Így felkészülhetsz rá, hogy lehessen és majd jól sikerüljön.
A nők és a férfiak különböző okok miatt kialakult működési zavarai (lelki, testi, potenciális, stressz, tapasztalatlanság, betegségek, párkapcsolati…)
5 hét alatt oldhatók meg az OS módszerrel, amely 2002 óta segítünk a hozzánk fordulóknak.
A tesztek és az oldalon fellelhető minden más tartalom is szerzői jogokkal védett.
Facebook

Média Partnereink: