A rendelésről


Dr Tóth Emese

Dr. Tóth Emese orvos-szexológusról

1964-ben született Debrecenben. Orvosi diplomát 1991-ben szerzett, a Debreceni Egyetemen. Ezután pathológiai, biokibernetikai, szexológiai, művészeti és spirituális tanulmányokat is folytatott. Oroszországban 2015-ben akadémikusi címet szerzett.

2001-ben dolgozta ki, majd elindította az Orvosi Gyakorlati Szexológiát, ezen belül a szexuális zavarok gyógyszermentes terápiáját, az egy csapásra híressé vált “Orgasm Service” személyi tréninget – Orgasm Service Do by Dr. E. Toth –melynek többek között része egy gerinc-rehabilitáló edzésgyakorlat sorozat, és egy speciális masszázs is, valamint eszközös edzések és képességfejlesztő gyakorlatok.

Új alapokon nyugvó, modern és humánus terápiájának tudományos alapja az általa kidolgozott OS módszer. Kezdetben 98%-ban olyan nők, férfiak és párok jártak a rendelésre, akik a magánéletükbe soha senkit sem szerettek volna bevonni. Az újfajta rendelés hallatán azonban azonnal bizalmat szavaztak, és bejelentkeztek.

Ugyanebben az időben robbantak be a potencianövelő tabletták is, melyeket rideg és zsúfolt rendelőkben, nem eléggé diszkréten kezelve írtak fel receptre. Ráadásul sokaknak nem vált be, így ők is felkeresték a klinikát.

A Doktornő munkássága több mint 15 éven át intenzíven hatott a médián keresztül is, az internetes portálokon megjelent cikkei és tanácsai, valamint szereplései egy része ma is megtalálható a weben.

2015-től az USA-ban élt, és a Guy Voyer által kifejlesztett gerinc rehabilitációs módszerrel edzett, és ismerkedett annak egészséghelyreállító rendszerével. 2018 -tól ismét itthon él és dolgozik.

Volt páciensei, nők és férfiak, elégedetten távoztak a rendeléséről. Úgy fogalmaztak, hogy pontosan azt kapták, amit kértek. Nemcsak meggyógyultak azonban, hanem meg is tanulták az OS edzést, amivel azóta is képesek önállóan karbantartani saját szexuális egészségüket és teljesítményüket, azaz a férfiasságukat és a nőiségüket. A mindössze 10 órás személyi tréningeken hetek alatt születik meg a siker.

Munkásssága során ezeket a témákat dolgozta ki:

– A szexualitáson keresztül zajló kapcsolódások új megközelítése, törvényszerűségeinek felismerése és rendszerbe foglalása.
– A szex-működészavarok oka, mechanizmusa, megoldása, ezen belül az eszközös edzések.
– A lelki tényezők szerepének és jelentőségének kitisztázása.
– Az eddig különálló zavarként magyarázott és gyógykezelt korai magömlés és merevedési zavar egységes rendszerbe foglalása, és gyógyszermentes gyógyítása. Ugyanezen jelenségek felismerése, leírása és megoldása a nőknél is.
– A női és a férfi orgazmuszavarok egységes elméletbe foglalása.
– Orgazmus- és párkapcsolati képességeket fejlesztő oktatás és tréningprogram.
– Az önkielégítés és az orgazmus fejlődési-egészségmegőrzési funkciójának és jelentőségének felismerése és leírása.
– A szerelem és a nemek közötti viszonyok gyakorlatias oktatása.
– A stressz és a szexológiai zavarok összefüggéseinek kitisztázása, a Stressz Indukálta Szexzavar Szindróma (SISS) leírása és a megoldás kidolgozása.
– A pánikbetegség és az ezt megelőző zavarok mechanizmusának leírása, gyógyszermentesítése, gyógyítása.
– A terhességgel, szüléssel és a kisgyermekes élettel összefüggő szexuális és párkapcsolati problémák megoldása és az erre az időszakra jellemző jó lehetőségek megismertetése.
-Swingerelés klubokban, párcserék, ismerkedés, kalandozások és más témákban, valamint párterápiás tanácsadások.
– Kutatásokat folytatott az emberi szexműködések képességhatárainak jobb megismerésére, az elégtelen és az egészséges elkülönítésére, és a továbbfejlődési lehetőségek kidolgozására.

Kutatásaiban rengeteg segítséget kapott mesterétől Borisz Zolotovtól, a kiváló orosz tudóstól és emberbaráttól, valamint Lengyel Sándor barátjától, az EOS iskola magyar alapítójától, több mint 25 éven át.

Publikációk és szereplések

Online média, valamint TV és rádió csatornák állandó szakértőjeként szerepelt élőben, showműsorokban, hírműsorokban, felnőtt tartalmú és ifjúsági adásokban, rádióműsorokban. 2000 és 2013 között számos cikk, interjú, tanácsadás és egy könyv jelent meg tőle az egészségügyi és a bulvár weben, valamint nyomtatásban. Számos interjút adott, melyek egy része különböző online médiában, illetve a filmarchívumokban fellelhető.
Kendőzetlenül, mégis korhatár nélkül, objektíven magyaráz a szexről, a szokásos emberi korlátok nélkül. Újszerűen gondolkodik és tanít. Az elcsépelt frázisok helyett közérthető, tudományosan megalapozott magyarázatokkal szolgál.
Véleménye szerint a prüdéria, a gátlások, a fejben dől el féleségek, a lelki okok túlhangsúlyozása és a helytelen szexuális nevelésre hivatkozás, valamint egyes természetes nemi jelenségek embertelenül és hibásan aberrációként elkönyvelése, vagy a női orgazmus létezésének megkérdőjelezése, mind az elégtelen tudásból és félelemből fakadó, a valós életben tarthatatlan magán és szakmai elképzelések, melyek nem segíthetnek megérteni és megoldani a létező bajokat.

Orvosi rendelésre bejelentkezés

 Ne késleltesd, ne erőlködj, ne gyógyszereld!

 A szex élvezet!

 Csak élvezetes úton javítható!

Az Orvosi Gyakorlati Szexológia erős hatású fejlesztő és egész életre szóló eredményt adó személyi program, nőknek és férfiaknak egyaránt. Az elérhető eredmények stabilak, visszajárni nem kell, kellemes és teljesen gyógyszermentes.

Helyfoglalás: Az egyeztetést mobilon (+36 30 627 1414), minden hétköznap, 9.00-12.00 fogadjuk vagy emailt is írhatsz. (emesetothmd@icloud.com). A program időtartama és ütemezése az orvos javallata szerint, egyénileg kerül meghatározásra.

A rendelés hétköznapokon zajlik, 14.00-21.00 óra között.

Fizetés: a helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Utalás vagy postai befizetés igényedet jelezd emailben. A szükséges adatokat elküldjük neked.

Az OS Program tartalma

 • Konzultáció: 50 perc
 • Kezelések: 50 percesek
 • Orgasm Service Do by Dr. E. Toth (Gerinc-idegrendszeri sorozat, Potencianövelő és más gyakorlatok, Intim fejlesztés, OS gyakorlatok.)
 • OS Könyv – Az előre kifizetett teljes programhoz ajándékba adjuk neked.
 • Edzőeszköz – Opcionális, de potencia- és orgazmuszavarok megoldásából nem kihagyható.
Az otthon végzendő edzések jól modellezik a páros szexet, ezért az sem akadályozza a haladásodat, ha most nincsen párod. Így sikeresen felkészülhetsz rá, hogy lehessen és vele is jól sikerüljön.

Fontos tudnivalók

Kiszolgálás: Email vagy “skype” orvosi konzultációk a személyi program ideje alatt és utána még egy hónapig ingyenesen igényelhetők. Emlékeztető sms küldése a kezelések reggelén. Rugalmas ügyintézés.

Ütemezés: A teljes személyi program optimálisan 4-5 hetes, hetente 2-3 alkalommal.

Ruházat: A kezelésekre minden alkalomra tiszta váltás, kellemes tapintatú, vékony anyagú, laza edzőruházatot kérünk: rövid vagy hosszú ujjú pólót, hosszú nadrágot és zoknit. Kérjük hogy ne érkezz az edzőruhádban, közvetlenül a kezelésed előtt válts tiszta ruhát.

Felkészülés: Fontos, hogy elegendő folyadékot igyál. A kezelések előtt 2 órával már ne egyél, de ha éhes vagy, egy keveset fogyaszthatsz. Étkezéssel kapcsolatos vagy más egészségügyi problémáidat feltétlenül beszéld meg a Doktornővel!

Helyfoglalás megváltoztatása: Lefoglalt kezelési időpontjaidat előző nap délig kérheted törölni vagy későbbi időpontra cserélni, mobilon vagy sms-ben. Késedelmes lemondás esetén lefoglalt időpontod díjösszegének 50%-át vonjuk le.

Lefoglalt időpontjaid reggelén minden esetben emlékeztető sms-t küldünk, amit válasz sms-ben meg kell erősítened. Visszajelzés hiányában az időpontodat az előjegyzetteknek ajánljuk fel.

Titoktartás: Itt létedről felvilágosítást még párodnak sem adunk ki.

Konzultációra és a programra mobilszámon foglalhatsz a legkönnyebben időpontot: +36 30 627 1414

Orvosi Gyakorlati Szexológiai Rendeléseink fajtái
– Rövid konzultáció mobilon: ingyenes
– Email: 5.000 Ft – 15.000 Ft/alkalom
– LIVECAM konzultáció és tréning: 19.000 Ft/óra
– Személyi tréning: 250.000 Ft (10 órás program)

Időpontfoglalás mobilon, délelőttönként:+36 30 627 1414

Emailezési cím: emesetothmd@icloud.com

Cím: Piliscsaba-Klotild liget (utca és házszám csak emailben)

A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Utalás vagy postai befizetés igényedet jelezd emailben. A szükséges adatokat elküldjük neked.

Szeretettel várunk!

 

Ezt is nézd meg!

TV riport Dr. Tóth Emesével

TESZTEK

Tesztjeinket könnyen és gyorsan végezheted el.

Mikor van gond veled? Ha ezekben a tesztekben legalább 3-3 pontban található leírások tartósan, azaz 3- hónapja vagy még régebben igazak rád, akkor leépültél vagy sosem voltál még a top-on. Ezen könnyen segíthetünk.

Korai magömlés önteszt

 • A megfelelő közelítéssel megadhatod az idődet a következő szempontok szerint: a természetesen zajló, tehát erőlködésektől és trükközésektől mentes, aktív csípőmozgással töltött idő, a behatolástól a kilövellés kezdetéig, percekben megadva.
 • A mért időbe beleférhetnek a gyors pózváltások, a csak pár másodperces megállások, a mozgásban a lassítások és a gyorsítások.
 • Semmiképpen nem számítandó azonban bele, amikor a visszatartásra kell koncentrálni vagy teljesen le kell állítani a mozgást, és vissza kell fojtani a kellemes érzéseket is. Ezért ezeket nem csinálva juss el a kilövellésig.
 • Ha nem tudsz ezek alapján sem időt mondani, semmi baj. A konzultáción ki fog derülni, hogy ebben és másban szükséged van-e a terápiánkra.
 • Ha az időd 25-30 perc alatti, és ezt az álomhatárt meg sem tudtad eddig közelíteni.

Férfi potenciazavar önteszt

 • Heti 3-nál ritkább páros szex.
 • Hajnali és napközbeni spontán merevedések egyre ritkábbak.
 • Csökkent a kilövellésed ereje.
 • Csökkent az ondó mennyisége.
 • Csökkent a maximálisan elérhető merevedés.
 • Ritkábban gondolsz a szexre.
 • Ritkábban és nehezebben kerülsz izgalomba.
 • Fizikailag nehéznek érzed a páros aktust.
 • Szívesebben vagy egyedül.
 • Az inspirációt nem az életben, hanem a virtuális térben szedegeted össze.
 • Nem vagy elégedett önmagaddal.
 • Félsz a pároddal elkezdeni.
 • Párod egyre többször nem kívánja.
 • Pocakod lett.
 • Fáj a derekad.
 • Feszült vagy, de nem tudod levezetni.
 • Az aktivitásod aktus közben sosem éri el a 25-30 percet, vagy jóval kevesebbet sem.
 • Sokszor kell trükköznöd.
 • Nem áll fel, amikor szeretnéd használni magad.
 • Nem marad állva, amikor még javában benne lennél.
 • Nem lehetsz biztos magadban egy aktus vagy más hasonló akció közben.
 • Gyakran vagy sértődött vagy szomorú.
 • Élvezeti szereket rendszeresen használsz.
 • Az utóbbi egy évben műtéten vagy nagyobb betegségen estél át.
 • Szerinted sosem voltál igazán jó szerető.
 • Gyereket szeretnétek, de valami gond van.

Női potenciazavar önteszt

 • Nincs orgazmusod párban, csak egyedül, vagy úgy sem sikerül.
 • Nem nagyon szereted, ha szexről van szó.
 • Heti 3-nál ritkábban kívánod.
 • Nem vagy elégedett magaddal.
 • Nem tudják belőled kihozni a nőt.
 • Nem tudsz nedvesedni.
 • Az aktus olykor vagy mindig fájdalmas.
 • Az aktus olykor megalázó számodra.
 • Fáradt vagy az aktushoz.
 • Nem szereted, ha erotikusan simogatnak.
 • Féltékeny vagy, de nem hagyod magad, ha arra kerül a sor.
 • Nem tudod, hogy mi a jó neked.
 • Nem szoktál magaddal foglalkozni.
 • Bűntudatod van, hacsak rágondolsz.
 • A neveltetésedet okolod, ha nem megy valami.
 • Sokszor vagy szomorú és ingerült.
 • A menzeszeddel gondok vannak.
 • Félsz a terhességtől és a szüléstől.
 • Nem tudod, hogy volt-e már orgazmusod.
 • Csak bizonyos pózban vagy módon van orgazmusod.
 • Az utóbbi évben beteg voltál vagy műtéted volt.
 • Petefészek cisztád, vagy méh miómád, vagy emlőfibrózisod, vagy emlőcisztád és más hasonló bajaid, és gyakori nemi fertőzéseid vannak.
 • Ritkán szoktál spontán erotikus izgalomba jönni.
 • Inkább a lelki életedre helyeznéd a hangsúlyt, de valahogy az sem az igazi.
 • Társaságban elbizonytalanodsz.
 • Gyereket szeretnétek, de eddig nem sikerült.

Orgazmuszavar önteszt, férfi-nő vegyes

 • Nem tudod, hogy volt-e már orgazmusod
 • Nem kívánod a szexet és nincs orgazmusod
 • Nem fontos neked a testiség.
 • Nem kezded vagy nem is engeded, de ha mégis rávesznek, akkor beindulsz.
 • Nincsen hüvelyi vagy csikló orgazmusod.
 • Az orgazmus elérése neked nem fontos.
 • A pároddal még nem sikerült, de egyedül eléred.
 • Egyedül sem éred el.
 • Korábban élvezted, de egyideje már nem sikerül a csúcsra jutnod.
 • Ha nem olvastad volna, nem is tudnád, hogy a szex izgalmas.
 • Fáradt vagy, ezért nem bírod a spontán szexet, pláne az éjszakai felébresztéseket.
 • A szex inkább fáraszt mint szórakoztat.
 • A szex mellé neked nem kell szerelem.
 • Inkább megjátszod, mint hogy kivárd, hogy elérd.
 • Unalmas a partnered, ezért igyekszel mielőbb szabadulni.
 • Egyedül nem szereted csinálni.
 • A neveltetésed tiltotta, ezért távol áll tőled, hogy elérhesd.
 • Zavarnak közben a gondolataid.
 • Nem mered bevallani, hogy nem elég a szexelés időtartama a csúcshoz.
 • Nem jó a párod technikája, ezért nem éri el, hogy tőle legyen orgazmusod.
 • Szégyenlős vagy és nem mered magad elengedni.
 • Nem is sejted, hogy mitől élvezhetnéd jobban.
 • Túl érzékeny a makkod, már az igazi élvezet előtt elsülsz.
 • Nem tudsz elmenni akkor sem, ha fél órán át mozogsz a párodban.
 • Nem szeretnél félrelépni, de a saját pároddal már nem jössz tűzbe.
 • Nem izgat, ha másokat meglátsz, vagy ha erotikus jeleneteket nézel.
 • Kellemetlen számodra az erotika minden formája, ami érhet.

Párkapcsolati teszt

 • Csak kb. havi 4x vagy együtt a pároddal.
 • Elzárkózol olykor a kedveskedéstől, mert nem tudsz ráhangolódni.
 • Elégedetlen vagy saját magaddal.
 • Elégedetlen vagy a párod hozzáállásával.
 • Gyakran vagy fáradt és kedvetlen, ha együtt vagytok.
 • Többször fulladnak vitába a beszélgetéseitek.
 • A szex nem kellemetlen, de kevesebb lett az erotikus és a lelki érzés is.
 • Sajnálod a magányosokat, és talán attól félsz, hogy túl magányos vagy te is.
 • Nem érzed magad elég vonzó nőnek/férfinak.
 • Könnyebben feladod, hogy koncentrálj a személyes életedre is.
 • Egy ideje agresszívan kezdeményező vagy szex közben is.
 • Bizonyos dolgokról nem beszélsz.
 • Inkább félreálsz az útból, ha valamit nem értesz, amit csinál.
 • Nosztalgikus emlékeid támadtak, de szomorúságot váltottak ki.
 • Haragszol, ha elhanyagoltnak érzed magad.
 • Sokat akadékoskodik.
 • Kezded soknak érezni a nehézségeidet.
 • Nyitogatja a kapcsolatot, randizik és erre serkent téged is, de még nem ura a helyzetnek, ezért küzdelmesebb most az életed vele.
 • Próbálsz lépést tartani a kívánságaival.
 • Hivatkozik az intelligenciára, a köztetek lévő jó viszonyra és egyebekre, amikor olyat tesz, ami téged kiborít.
 • Érzed, hogy nem mindig vagy képes neki megfelelni.
 • Érzed, hogy lépnetek kell egy új irányba.
 • Adni szeretnél valami jobbat, valami meglepően jót, és ezért szeretnéd magad fejleszteni, akár a szexben is.

Más Programjaink

– Gerinc rehabilitáció
– Mozgás fejlesztés
– Stressz menedzsment program
– Üzleti Coachingok: Intim Imidzs, Versenyfelkészítés
– Pánikbetegség, depressziós hajlam kezelése (Kapcsolat-terápia)
– Egészségügyi tanácsadás
– Felkészítés és gyakorlatozás az EOS szemináriumra
– Gyermekáldás-gyermek nevelés
– Gyermek és ifjúság fejlesztés EOS módszerrel, 6 éves kortól
Szeretettel várunk!
A tesztek és az oldalon fellelhető minden más tartalom is szerzői jogokkal védett.