Az Orvosi Gyakorlati Szexológiai Magánrendelésről


Dr Tóth Emese

Dr. Tóth Emese orvos-szexológus

1964-ben született Debrecenben. Orvosi diplomát 1991-ben szerzett, a Debreceni Egyetemen. Ezután pathológiai, biokibernetikai, szexológiai, művészeti és spirituális tanulmányokat is folytatott. Oroszországban 2015-ben akadémikusi címet szerzett.

2001-ben dolgozta ki, majd elindította az Orvosi Gyakorlati Szexológiát, ezen belül a szexuális zavarok gyógyszermentes terápiáját, az egy csapásra híressé vált “Orgasm Service” személyi tréninget, melynek többek között része egy gerinc-rehabilitáló edzésgyakorlat sorozat és egy speciális masszázs is. Rendelésére akkoriban 98%-ban olyan nők, férfiak és párok jártak, akik a magánéletükbe senkit sem szerettek volna bevonni. Az újfajta rendelés hallatán azonban azonnal bizalmat szavaztak, és bejelentkeztek.

Ugyanebben az időben robbantak be a potencianövelő tabletták is, melyeket rideg és zsúfolt rendelőkben, nem eléggé diszkréten kezelve írtak fel receptre. Ráadásul sokaknak nem vált be, így ők is felkeresték a klinikát.

A Doktornő munkássága több mint 15 éven át intenzíven hatott a médián keresztül is, az internetes portálokon megjelent cikkei és tanácsai, valamint szereplései egy része ma is megtalálható a weben.

2015-től az USA-ban élt, és a Guy Voyer által kifejlesztett gerinc rehabilitációs módszerrel edzett, és ismerkedett annak egészséghelyreállító rendszerével. 2018 -tól ismét itthon él és dolgozik.

Volt páciensei, nők és férfiak, elégedetten távoztak a rendeléséről. Úgy fogalmaztak, hogy pontosan azt kapták, amit kértek. Nemcsak meggyógyultak azonban, hanem meg is tanulták az OS ezést, amivel azóta is képesek önállóan karbantartani a saját szexuális egészségüket és teljesítményüket, azaz a férfiasságukat és a nőiségüket. A mindössze 10 órás személyi tréningeken hetek alatt születik meg a siker.

A személyi tréningről: Az Orvosi Gyakorlati Szexológia erős hatású fejlesztő és egész életre szóló eredményt adó program, nőknek és férfiaknak egyaránt. Az elérhető eredmények stabilak, visszajárni nem kell, gyógyszermentes.

Helyfoglalás: Az egyeztetés helyszíni, mobilos (+36 30 627 1414) vagy emailes (emesetothmd@icloud.com). A program időtartama és ütemezése az orvos javallata szerint, egyénileg kerül meghatározásra. A rendelés kedd, szerda és csütörtök napokon zajlik.

Fizetés: A rendelői konzultációt követő személyi tréningprogram díját egy összegben kérjük befizetni, és az egyénileg szükséges valamennyi időpontot előre kérjük leegyeztetni.

Az OS Program tartalma

Konzultáció: 50 perc

Kezelések: 50 percesek

Könyv (A teljes programhoz külön térítés nélkül adjuk.)

Edzőeszköz (opcionális)

Kiszolgálás: Recepciótól és bejárattól szeparált kezelő. Diszkrét ügyintézés. Email vagy “skype” orvosi konzultáció a rendelői program ideje alatt vagy után opcionálisan igényelhető. Emlékeztetők küldése egy nappal a kezelés időpontja előtt, sms-ben.

Ütemezés: A teljes személyi program optimálisan 4 hetes, általában hetente 1-2 alkalommal.

Ruházat: A kezelésekre minden alkalomra tiszta váltás edzőruházatot kérünk: rövid ujjú pólót, hosszú nadrágot és zoknit. Kérjük hogy ne érkezz az edzőruhádban. Nálunk válts tiszta ruhát.

Felkészülés: Fontos, hogy elegendő folyadékot igyál. A kezelések előtt 2 órával már ne egyél, de ha éhes vagy, egy keveset fogyaszthatsz. Étkezéssel kapcsolatos vagy más egészségügyi problémáidat feltétlenül beszéld meg a Doktornővel!

Helyfoglalás megváltoztatása: Lefoglalt kezelési időpontjaidat előző nap 12 óráig kérheted törölni vagy későbbi időpontra cserélni, mobilon vagy sms-ben. Késedelmes lemondás esetén lefoglalalt időpontod díjösszegének 50%-át vonjuk le. Lefoglalt időpontjaid előtti napon minden esetben emlékeztető sms-t küldünk, amit szintén sms-ben meg kell erősítened. Visszajelzés hiányában az időpontodat az előjegyzetteknek ajánljuk fel.

Titoktartás: Itt létedről felvilágosítást még párodnak sem adunk ki, de ha tudomására hoztad ezt a programodat, és ő szívesen elkísérne, szeretettel látjuk vendégül egy teára.

A személyi tréningre ezen a mobilszámon foglalhatsz a legkönnyebben időpontot: +36 30 627 1414

Orvosi Gyakorlati Szexológiai Rendeléseink

  • Rendelői személyi tréning: 25.000 Ft/óra
  • Élő online tréning: 25.000 Ft/óra
  • Emailezés: 15.000 Ft/email
Levelezési cím: emesetothmd@icloud.com
Facebook

A rendelőben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Utalás vagy postai befizetés igényedet jelezd emailben. A szükséges adatokat elküldjük neked.

Szeretettel várunk!

ONLINE VÁSÁRLÁS

A Doktornő könyve kiszállítással is megrendelhető webshopunkból.